menu


DANIA Z DROBIU
KOTLET DE VOLAILLE (100g),
FRYTKI (150g),
ZESTAW SURÓWEK (200g)
20,00 zł
ANTRYKOT Z KURCZAKA (100g),
ZIEMNIAKI (200g),
ZESTAW SURÓWEK (200g)
16,50 zł
ESKALOPKI DROBIOWE (100g),
ZIEMNIAKI (200g),
ZESTAW SURÓWEK (200g)
16,50 zł
MEDALION Z INDYKA (100g),
RYŻ (200g),
SURÓWKA Z MARCHWI (100g)
16,00 zł
BRYZOL Z INDYKA (100g),
RYŻ PIKANTNY Z WARZYWAMI (200g),
SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ (100g)
18,50 zł
4. FILET Z KURCZAKA ZAPIEKANY Z SEREM I PIECZARKAMI (100g),
ZIEMNIAKI OBSMAŻANE (200g),
MARCHEWKA Z GROSZKIEM (150g)
19,00 zł
MENU
SALA BALOWA
KONTAKT
Restauracja KONRAD CIS MDK Chorzów Batory, ul. Batorego 6, tel. 32 246 00 67, kom. 505 266 874